Söndag

Jag kan bara säga att poker är förödande för mitt mysande!

Ringde till MrT och frågade om vi skulle ses och mysa lite idag. Nä, jag spelar poker säger han. Det känns så himla jobbigt med hans regel om att inte sova över när han har ungar just nu, den regeln gör nu att vi inte kan ses för oss själva nånting nästa vecka. Hans ungar är så pass stora att dom är uppe så länge att jag inte orkar vara där tills efter de gått och lagt sig.

Jag menar alltså inte att vi ska sexa utan bara få mysa för oss själva. Tror inte att han riktigt har förstått det. Eller så har det hänt nåt när han själv var liten och bodde med ensamstående mamma som gör att han inte vill att hans barn ska uppleva sånt. Tänk så lite jag vet om en människa som jag känt i halva livet. Jag behöver inte säga att han är dålig på att prata om känsliga saker va?

Så idag så terrade jag Missan på MSN i brist på annat. Ett förslag jag fick var att dricka vin till maten men jag tror jag hoppar det idag, tror att det är risk för mer än bara till maten om jag börjar. Håller mig till kaffe idag!

Idag får Missan dagens blomma för att jag blev på lite bättre humör av MSNandet!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Skatt är detsamma som pengar, och pengar är detsamma som tid."
Osvald, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006