Måndag

Igår tyckte Missan att vi minsann skulle dricka vin. Tyvärr så kom den idén lite för sent för att det skulle vara bra för mig. Jag hade fått igång tvättmaskinen och den kan man inte lämna ensam hemma. Den kan få för sig att flytta när det är centrifugeringsdags nämligen.

Kan meddela att tvättmaskinen lyckades starta centrifugeringen helt utan hjälp igår, det händer inte ofta.

Dagen idag kommer gå åt till att ladda inför pysselbesöket imorron. Tänk om dumma f-kassan hade en aning om sånt, att jag laddar i ett dygn för att gå till behandlare. Imorron måste jag komma ihåg f-kassapapprena också, sånt är inte det lättaste, jag brukar bli lätt stressad när jag ska iväg och glömmer ofta hälften. Minst!

Och bara för den här dumma nätpokern så får jag inte äta aborre med gräslökssås Jag hade ju liksom tänkt att MrT skulle komma och hjälpa till med själva gräslökssåsen. Av nån anledning så verkar jag vara totalt obildbar vad gäller att lära mig att göra sås.

Som tur är så vet jag nu att Kexet inte heller kan göra vanlig vitsås, jag som trodde jag var ensam i hela världen om att inte kunna. Har även fått reda på att Lund inte är så haj på det där med att göra vitsås.

Bara för att jag tänkte på det där med abbisarna så gick tankarna vidare till kokt torsk med äggsås. Det är ju sååååå gottigt!!!

Undrar om det finns nån kvällskurs i vitsås för mig, Kexet och Lund?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Alla människor är lika mycket värda utom miljonärer för de är värda ännu mer."
Kristian, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006