Lördag

Tjejkvällen blev sååå himla kul!!!

Alla fick håret ändrat på nåt sätt. Själv fick jag lite slingor som ser lite solblekt ut, jag är jättenöjd. Fick även klippt en bit till, lika mycket som förra gången ungefär så nu är det väl en 7 cm kortare än när jag började få håret klippt!

Idag har det varit handling. Kexet har ju en rätt snäv budget denna månad så vi åkte till CityGross och fyllde på hennes frys. I slutet av handlandet så började hon tveka om hon kunde köpa nåt mer på grund av platsbrist i frysen. Man kan helt klart säga att hon fyllde på förråden riktigt ordentligt!

Även Missan följde med på handlingsturen. Blev en hel del påfyllt i förråden även där.

Eftersom vi blev tre så lånade jag Mammas bil, Cajan har ju bara två säten. Först så skulle vi åka alla tre men sen så skulle Missan istället umgås med gudbarnet så jag ringde Mamma och sa att jag inte behövde låna bilen. Kexet satt hemma och var hur rastlös som helst på att vi skulle komma iväg, då börjar mina telefoner ringa som aldrig förr. I och för sig så var det väl bra att jag pratade så himla mycket så att Missan hann ändra sig och fick följa med. Så, en något förvånad Mamma mötte mig i dörren när jag till slut kom dit och lånade bilen trots allt.

Det jobbigaste som hände under shoppingrundan var att Kexets kort inte funkade när vi var på El-Giganten. Hon behövde en kaffebryggare och skulle köpa den på IKEA-kortet så hon kunde betala nästa månad. Det hela slutade med att en något frustrerad Filuran betalade så att Kexisen kan betala nästa månad.

Förutom den lilla incidenten gick det hela bra. Det är trots allt lördag efter lön och massor av folk ute och handlar. Det kan vara så att vi hade kul och skrattade så mycket att jag tänkte så mycket på det att jag liksom glömde allt folk. Kan också vara så att jag själv inte skulle handla och därför kände mig lite mer avslappnad.

Jag som inte skulle handla kom hem med världens största Aromatburk!!! Jag kommer nog aldrig mer behöva handla Aromat kan jag säga, burken är enorm!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till mat, ändå är jag nästan aldrig hungrig."
Matilda, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006