Fredag

Igår hade jag lite ångest. Jättefint väder och jag tog på sandaler. Lite orolig över hur fötterna skulle reagera nu när dom är ovana. Skulle jag våga gå en prommis eller skulle jag börja med lite korta sträckor?

Jag har nog lite ångest över mina fötter hela tiden, jag gillar dom inte. Fötter i allmänhet är inte trevliga och mina egna är inte ett dugg bättre än andras. Lite tokigt att ha aversioner mot en del som man inte klarar sig utan.

Jag chansade och tog prommisen. Fick inte så ont. Lite skavsårsvarning dock vid ena lilltån. Hur sjukt är inte det att jag får skavsår av sandaler som jag haft i massor av år? Sandalerna får inte följa med på prommis flera dar i rad nu i början, sen kanske.

Inte bara detta med skor utan igår glömde jag ta allergipiller innan jag gick ut. Bad mistake! När jag kom hem hade jag säkert flera liter snor som byggts upp under prommisen, ögonen var också ankomna. Tur jag har solglasögon när jag är ute och går för annars hade jag nog skrämt de jag mötte, när jag kom hem såg jag ut som jag supit i fjorton dar.

Sen har jag även upptäckt att jag är helt slut i huvudet. Först så gör jag iordning varm mat för att det är ganska bra att äta varm mat allafall en gång om dagen. När maten är klar så sitter jag och väntar på att den ska bli lagom kall att äta. Det är ju helt sjukt!!

Maten det gäller just nu är kycklingfilé och wokgrönsaker. Jag tycker nog egentligen att det är godast varmt men äter det ljummet och i slutet av måltiden kallt.

Bolagsstämman innehöll en av de mest tråkiga röster jag nånsin hört! Vi gav upp efter halva tiden. Inte heller fick man nån väska utan i år fick vi alla papper i kasse minsann.

Nu ska jag iväg på tjejkväll!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om lärarna också hade haft jobb så hade barnen inte haft någonstans att vara."
Hanna, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006