Måndag, valborgsmässoafton

Min nya favvis är Idomin!

Inte bara har den nu räddat läpparna utan fungerar alldeles utmärkt även på nagelbanden. Perfekt nu när min nagelbandskräm är slut

Jag är ju en lyckligt lottad människa som nästan aldrig lider av torr hud någonstans. Ibland på armbågarna och sånt bara. Nu har jag expresshjälp även mot sånt. Att jag så totalt glömt bort Idomin, vi hade det jämt som läppvalla när vi gick i skolan.

Inatt så drömde jag om min elefantörablomma. Helt galet! Den hade fått enorma blad som var nästan lika stora som monsterablad. Den växte ur krukan och blev hur stor som helst och fort gick det, jag hann nästan inte plantera om den förräns den växt ur krukan igen. Som tur var så såg den helt normal ut när jag tittade till den när jag vaknat.

H ringde och stod nedanför på bron och undrade om jag ville komma ut lite, det ville jag. Så vi fikade och Kicksade och bolagade. Vi hann även med en hel del prat H fyller snart år och ska ha lite kalas och vill att jag ska komma på kalaset, jag känner att jag inte vet. Allt är så upp och ner hela tiden att jag inte vill boka nåt om jag kan slippa.

Min sötingmamma frågade mig vad jag ska göra idag. Jaa du Mamma, inget planerat, kanske åka till Sundsvall och titta på eld var det hon fick till svar. Kan säga att inte nånting lockar att göra ikväll. Eller, det vet man ju inte förräns man är där, allt kan ju hända



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma blev gravid innan storken kom."
Sofie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006