Tisdag

Idag är det den rödaste av alla röda dagar. Antingen så ligger folk och är jäkligt bakis eller så är dom ute och demonstrerar. Jag tillhör ingen av kategorierna. Tror att en del kräks bara dom ser den här videosnutten idag: Hysterisk apa. Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Igår hörde jag en massa brandbilar som tutade förbi. Hoppas verkligen inte att det var nån som smällit raketer fel. Jag vet ju hur rädd min lilla Majsan var. Till och med Melletuffingen blev rädd för raketer när han stod i fönstret här och en kom in på balkongen.

Pratade med GB igår. Härregyyd, vi har inte pratat på ett halvår minst! Han var i allafall hemma i Malmö och hade varit helt däckad av feber och förkylning stackarn.

Det är så många som jag egentligen vill prata med mycket oftare än vad jag gör. Jag hinner eller orkar inte. Jättedumt! Det är tur att Sic och GB några gång om året besöker Stockholm för konsert så att jag får se dom två nån gång per år allafall!

Kexet och jag visade varann våra kylskåp. Kexet blev lite orolig för vad jag äter. Här är bilden hon fick se:

Så illa är det faktiskt inte hela tiden, men MrT brukar ofta bli chockad över hur tomt det faktiskt är i min kyl. Ska jag skicka den där bilden till Fredrik och gänget och fråga när vi som är sjukskrivna ska få skattelättnad? Kanske F-kassan också ska få se den?
Nä, jag ska inte klaga så mycket, jag har det så himla bra ju!

Nu har jag äntligen fått klart torgisarna till Cam. Har tänkt att jag ska skjutsa dessa hem till min lilla Mamma idag, Mamma hjälper med att fästa trådarna för det är jag totalt värdelös på. Det är bra med mammor

Tyvärr fick jag veta att en kompis har mist sin lilla kisse. Jag vet hur sånt känns så hon får massor av kramar Men ändå, det är så himla orättvist att vi får göra våra husdjur den tjänsten att dom får somna men inte våra mänskliga anhöriga. Jag grinade över en liten katt som jag aldrig fått träffa för att jag vet hur matte känner det. Kram Korsis!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En äkta man är egentligen ett slags pappa. Han är bara lite nyare."
Nelly, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006