Onsdag

Igår var det pysselbesök. Härreguuuud alltså! Pysselkillen var lite sen och jag var typ i upplösningstillstånd över att jag inte skulle hinna fylla i alla papper. Han börjar med att han pratat med f-kassan och att dom har ett jobb till mig, det resulterade i att jag bröt ihop helt. Pysselkillen kunde ju inte veta att jag fått en ångestattack när jag stod i kassan och skulle betala liksom.

Alla papper fylldes i och på de flesta frågor fick svaret bli: Se föregående utlåtande. Nästa gång jag ska dit ska jag träffa min doktor, jag har aldrig träffat honom förut och han ska skriva utlåtandet som f-kassan grundar sin bedömning på. Det känns huuuur tryggt och säkert som helst!!!

Vår källare har ju för fem månader sen drabbats av översvämning som ni kanske vet. I måndags så ringde en kille från NCC och två timmar senare kom en kille och satte dit golvlister. Igår så ringde det nån från någon saneringsfirma som ska städa. Min fråga blev ju självklart: Vem betalar? Vi tänker inte betala nån städning och Folksam har ju sagt att städning får man betala själv.

Så, efter mitt uttalande så hade NCC kontaktats och försäkringen betalar städningen och vi betalar bara självrisk. Undrar just när den räkningen kommer, det känns ju som att det inte är så bråttom med att betala den, kanske kan betalas till jul eller så, jag måste väl få lite tid på mig, det har ju Folksam fått!

Jag blev upplyst om att jag väl har en försäkring, och det har jag ju. Det enda jag behövde göra var att anmäla och sen betala självrisk. GLÖM DET!!!!!!! Det är JAG som fått ringa runt till Folksam, NCC och Sthlm Vatten från allra första början ju. När jag fick telefonräkningen så var den dubbelt mot vad den brukar vara så jag beställde specifikation till och med. Alla samtal till SthlmVatten och NCC är till mobilnummer. Jag har försökt med att börja ringa till handläggaren på Folksam men det slutar med att jag får ett mobilnummer som jag ska ringa. VAAAAAAAAAAAAD GÖÖÖÖÖR HANDLÄGGARNA EGENTLIGEN????????????? Behöver jag säga att familjen funderar starkt på att byta försäkringsbolag?

Idag har det fallit sig så att både B-M och EssHå är här i stan. Har inte bestämt ännu om jag orkar träffa dom. Jag vill så himla gärna med jag är sååå trött efter gårdagen.

Det har varit lite tunt med piratträfferi för mig senaste tiden tycker jag. Sista träffen, som jag vet om, var i Småland och då låg jag hemma och var tokförkyld. Förra året var vi i Dalarna och tittade på ESC-finalen när Lordi vann!!! Tror det var året innan det som vi åkte till Oslo och gick på Tusenfryd Oavsett när det var så var det tivoli!
Det var på Norgeresan som S-Js bil började brinna allafall och jag, av alla, är en räddare i nöden med vattenflaska!

Igår fick jag även inspiration till min nya karriär, inredare. Ringde MrT och frågade vad han tyckte och han tyckte inte att det var helt fel. Tänk om man bara kunde få prova lite på något kök och rum liksom.

Härregyyyd vad långt det blev!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Oscar slåss mycket. Han slog sig själv i ögat så att han bröt benet."
Daniel, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006