Fredag

Internet är bra till mycket! Igår så lärde jag Kexet grunderna i biljardspel via msn.

Jag trodde att alla någon gång i livet kommit i kontakt med biljard, antingen i uppehållsrum eller på ungdomsgård eller så, men inte mitt Kex. Trodde alla skolor hade biljardbord och att alla hängde där men det är tydligen bara jag som spelat biljard med studierektorn när jag skolkade.

Källaren är nu städad och typ allt är klart! Det tog bara fem månader. Mamma blev nöjd med städningen och det är ju huvudsaken. Nu väntar räkning på självrisken från Folksam och sen ska den + telefon och elkostnader inkrävas av SthlmVatten. Det känns som att det kommer bli rätt skönt när allt detta så småningom är över. Om det nånsin tar slut.

Fick brev från pysselkillen igår också. Läkaren hade inte tid att träffa mig när vi trodde så nu ska jag dit två gånger i juni. Jag kunde avboka ena tiden men känner att jag inte vill. Det kommer bli mycket nog ändå med att träffa en okänd läkare så det är nog bra att träffa pysselkillen en gång innan.

Just det, igår lyckades jag med konststycket att först dammsuga och sen laga mat. Jag skulle ha couscous. Lyckas då nästan tappa min burk som jag har couscousen i och fick då IGEN dammsuga hela diskbänken och spisen och halva golvet. Tänk om jag skulle gå till en läkare och kolla upp det här med mina händer.

Det är trevligt att kunna ringa till MrT och höra hur han haft det på jobbet, det har jag inte kunnat på flera år! Jag hoppas verkligen att han kommer må bättre nu när han får en inkomst och inte behöver låna av sin mamma.

Förutom att ringa och fråga frågor så har jag gjort rent mina örhängen. Det händer en gång om året eller två, tror jag ärvt den intervallen av min Farmor. Syrran gjorde rent hennes örhängen varje sommar vet jag.

Åver änd aut från filuran the rödöra!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Killar och tjejer är lika bra. Fast killar är bättre på att slå sig så det blöder."
Daniel, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006