Lördag

Idag blev det en prommis med syrran och Iza! Det var den första riktigt riktiga sommardagen idag och det var jättevarmt! Vi fick korta av prommisen så att hunden skulle orka

När vi kom tillbaka hem till syrran så ville hon ha hjälp med att installera pc-suite så hon kan koppla ihop mobilen med datorn. Det fick hon utan problem. Sen säger hennes dator att hon har råkat ut för en programvaruförfalskning och att hon måste köpa windows, det gick vi ju inte med på. Försökte ordna till det där med lyckades inte helt, dumma Bill

Efter det så åkte vi hem till Iza för att hämta mat till henne. Vi åkte Cajan som numera är tresitsig. Jag hade tänkt att stuva runt lite så att Iza fick sitta i bara bagagen, jag hann inte. Det var knappt så att jag hann öppna bakluckan innan Iza for in och in under hatthyllan och in i baksätet. Jaja, vi skulle inte så långt så hon fick sitta där.

Iza den lilla damphunden! Eller, ja, inte så liten dårå.

När jag så småningom kom hem så hade Mamma ringt. Hon skulle bara kolla att jag inte glömt av att Hammarby-matchen gick på TV4. Det hade jag inte glömt!

När jag pratat med Mamma så ringde jag upp MrT för att kolla om han hade koll på fotbollen, det hade han givetvis inte Är det han eller jag som säger sig vara mycket fotbollsintresserad???
Intresse eller inte, fotboll är ju en skitsport.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När Rasmus säger "fura" i stället för "fyra" får man en känsla i bröstet. Kanske är det kärlek. Jag vet inte."
Caroline, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006