Måndag

Oj vilken middag det blev igår!!! Jättegottig fisk med champinjoncreme och potatis. Till efterrätt en tårtvariant med jordgubbar, sååå gott!!! Jag är proppmätt fortfarande.

Idag fick syrran Rusta-bladet. Två varianter av portabel luftkonditionering fanns med där. Det blev en tur till Rusta direkt! Syrran skulle på Willys och det ligger ju granne med Rusta.

Hela ac-projektet slutade med att jag nu har toapapper för resten av året och en jäkla massa solskydd! Rusta är jättedumma som inte hade nån ac förräns imorron eller möjligen i övermorron, jag ville ju ha en idag!!!

Jag satt och väntade på att MrT skulle komma över och se fotbollen nu ikväll. När matchen varit en halvtimme så ringde jag för att fråga vad han egentligen gjorde. Han rensade fisk, han och grannen hade varit ute och fiskat och han hade helt glömt fotbollen. Han kom över till andra halvlek och matchen slutade 2-2, Hammarby mötte Halmstad.

Min gulleMrT hade med sig ett grafikkort som jag fick prova i datorn som dog häromdan. Den är numera återupplivad så nu kan jag lyssna på radio och musik och så kan jag, om jag vill, se film också. Jag hade tänkt att åka och köpa nytt grafikkort imorron om det funkade med hans men jag fick ta hans Aj löööv när jag slipper gå å handla!

Nu när datorn återuppstått så kunde jag ju då skriva ut adresslappar till lilla Mamma. Hennes granne eftersänder posten när hon är på landet och då får han adresslappar som bara är att klistra på med landetadressen. Först så hittade jag inte filen jag gjort iordning för att bara skriva ut. Sen när jag hittar filen så hittar jag inte klisterlapparna.

Då kommer jag på att kanske Mamma har klisterlapparna hemma hos sig så jag ringer upp henne. Precis när signalen går fram och Mamma svarar så ser jag klisterlapparna, dom hade lirkat sig in bakom två pärmar.

Projekt skriva-ut-adresslappar tog betydligt längre tid än jag tänkt. Jag har en gammal svartvit laserskrivare som sett sina bästa år för många år sen. Klisterlapparna fastnade och hade sig och när dom väl kom ut så var dom svartfläckiga. Härreguuuud alltså!!! Jag tror jag höll på i en halvtimme för att få ut fyra ark adresslappar!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om tomten fastnar i skorstenen kommer polisen och då blir det fängelse och allt. Därför finns tomtenissar, de tar över och för dem är det inget svårt med skorstenar, de faller rakt igenom."
Rasmus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006