Söndag

Idag är det middag hos Mamma, det är Pappas födelsedag idag. Pappa skulle blivit 81 år.

Värmen fortsätter. Jag är helt seg och svettas massor, speciellt i hårbotten. Enligt min bondepraktikaalmanacka så ska hela sommaren bli såhär eller i allafall minst fyra veckor. Hoppas verkligen att den stämmer!!

Jag tror att jag påverkas av medusinerna, myggbetten är små och jag bränner mig lättare och svettas mer. Men, jag mår rätt okej trots allt!

Igår så trodde jag ju att det var grafikkortet som dummar sig i datorn. MrT hade ett som låg och skräpade så jag fick låna det. Tyvärr så orkade jag inte åka och hämta det igår utan ska göra det idag i stället.

Lite tråkigt att det just är den datorn som lagt av eftersom det är den jag använder för att lyssna på radio och musik och dessutom för att se på film. Tvutbudet är ju inte det bästa såhär på sommarhalvåret, inte annars heller för den delen.

Igår kom jag även iväg till posten och hämtade paketet med mascaran jag beställt. Blinc heter den och den ska lägga sig som en tub runt ögonfransen och inte kleta och inte vara svår att få bort. Jag trodde ju att jag bara gått på nåt trick, men faan, det stämde!!! Duscha och spola vatten i ansiktet och så fick man av mascaran. Först så trodde jag att jag tappade ögonfransarna men det var bara själva mascaratuberna som åkte bort! Jag är chockad!

Igår gjorde jag även min medborgerliga plikt och ringde 112 när jag såg en brand. Tjejen jag pratade med fattade inte vart jag menade och jag såg eller hörde inga brandbilar men så småningom så slutade det ryka. Det såg ut såhär:

Jag har lyckats få över några av bilderna från landetveckan till datorn, du kan titta på bilderna här: Landetbilder



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är inte lätt för tomten att ta sig ner i skorstenen. Han nyper sig i näsan och drar in magen. Kanske har han korsett. Fast ännu svårare är det på vägen upp, för då måste han kravla."
Kevin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006