Lördag

Det blev en betydligt bättre dag idag!!!

På förmiddagen kom jag och JPH på att jag skulle åka och hälsa på honom och hämta usb-minnet som jag skulle få av honom. Väldigt ekonomiskt tänkt att åka 7 mil för att hämta ett 128mbminne istället för att gå och köpa ett för en hundring För att det hela skulle bli mer ekonomiskt försvarbart så skulle vi se en film.

Jag fick inte vara på övervåningen så jag gick in genom hans uteplatsdörr nere. Det första jag ser är att hans blommor håller på att dö, några var till och med redan döda. Så jag hämtar sax och en påse och börjar frisera bort döda blad från blommorna och efter det se till att dom fick vatten. JPH tyckte det var helt normalt!

Efter blomräddningen så gav jag mig på hans kök! Jag fick inte det men jag gjorde det ändå. Inga större saker, plockade ur disken och fyllde maskinen igen och fick igång den bara.

Nu var det då dags för film. Jag fick välja och jag valde en gammal Wallander-film. JPH har ju typ världens skönaste soffa i sin bunker så där vräkte vi oss. Helt plötsligt så tar filmen slut! Då är det tv-serie i fyra delar, sammanlagt tre och en halv timme. Alltså, jag och MrT skulle ju ha grillmiddag så vi bestämde snabbt att vi inte kunde se alla delarna.

Istället för filmen så fick vi på NileCity. Den är bara sååå kul!!! Samtidigt som NileCity visades så spelade vi lite biljard, JPH har kombinerat bio och biljardrum. Som vanligt så torskar jag hela tiden, ända tills jag faktiskt vann!!!! Flera gånger!!!! Av mig själv!!!! Bara en gång vann jag för att JPH sänkte svarta!!!

Efter dessa vinster åkte jag hem till den väntande grillningen! Vet ni, biffen vi grillade blev sååå bäst!!! MrT till och med sa att den var perfekt!! Snacka om att jag blev stolt liksom! MrT säger att middagen är perfekt och dessutom biljardvinst mot JPH!!! Woohoo!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man träffar en eller annan individ, kan det ju hända att allt klaffar."
Einar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006