Söndag

Jag känner mig tillfreds och nöjd! Det är inte ofta! MrT tyckte det var bra och att det ska vara så.

Idag har jag gjort Mamma glad. MrT och jag åkte dit och precis när vi kom dit var Mamma på väg till affären så hon fick åka med oss till affären eftersom jag också skulle handla. Tur vi hade MrTs bil! Cajan är förvisso tresitsig nu men lite svår att montera in sig i.

Efter handlingen så blev det skåpflytt. Det var ju egentligen för skåpflytten vi åkte hem till Mammsen. Ner i pannrummet och baxa ut skåpet. Det gick hur bra som helst, min Mamma är ju lite förberedd och tog fram bärremmar!

När vi flyttade skåpet så fick vi flytta några lådor för att komma fram. I en av lådorna låg en fiskelåda som Mamma gav bort till MrT. Av en händelse så behövde han en sån och hade varit på väg att köpa en! MrT fick också kattsand, Mamma var liiite trött på att ha kattlåda och massa sand hemma eftersom det inte finns katter i familjen längre.

Mamma ville bjussa på fika och det fick hon såklart! Egentligen så ville nog inte MrT det men han insåg att jag ville det och att det skulle glädja Mamma. Vi pratade om att det är Midsommar och att det då är ett år sen Majsan försvann från oss. Jag blev nästan lite lessen men det gick bra. Jag tycker det känns som mer än ett år sen hon dog, det tyckte Mamma också. Lite konstigt. När Pappa dog så kändes det som att det var förra veckan jättelänge. Både Pappa och Majsan är med mig i tankarna varje dag och det känns faktiskt inte hemskt utan bra. Jag gråter massor över att dom är borta men samtidigt så känns det skönt på nåt sätt, ingen av dom behöver lida nåt mer.

Idag har jag även satt igång projektet med att byta usb-minne i dreamboxen! Det gick över förväntan och allt verkar funka! Jag har både kanaler och text som fungerar. Jag känner mig himla duktig som fixade det utan hjälp!!!

Det som är kvar att fixa är att byta lösenord i dbn, jag kommer fasen inte ihåg hur man gör. Som tur är så känns det som att det är ett litet problem i sammanhanget.

Nu ska jag se film! Bara för att jag kan!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man inte hittar en fru, kan man sätta in en annons i närmaste tidning där det står att kaka söker maka. Så kan man gifta sig med dem som svarar."
Sardar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006