Tisdag

Idag är det fotboll! Derby!

Jag frågade MrT om han och sonen ville komma hit och se fotboll, hans son är ju lite förvirrad. När sonen var typ tre år så frågade jag vilka som var bäst och han svarade Hammarkååå!!! Hans pappa är jättemycket hammarby och hans mamma är lite aik, för att inte göra någon besviken så blev det Hammarkååå!!!

Nu är ju sonen lite större och förhoppningsvis klokare. MrT säger att han numera håller på Hammarby, men jag är fasen inte säker.

Idag rasade det in mer räkningar i brevlådan Den här månaden ser inte ut att bli något vidare rent ekonomiskt. Inte den här heller! Alla vanliga räkningar plus dumma Fortum som vill ha nästan 800:-

Tyvärr så känner jag inte riktigt alls nån sån där jätteglädje inför fotbollen som jag brukar göra. Det brukar kännas spännande och lite pirrigt. Sen det här med håret så känns allt bara jobbigt. Jag har aldrig fått sån här ångest över mitt hår nånsin i hela livet.

MrT har gjort sitt bästa för att trösta mig. Han lyckades inte så bra tyvärr. Det slutade med att jag avblåste fotbollstittandet, hade det bara varit han hade det nog gått bra, men jag vill inte utsätta hans son för en sur Luran.

Åver änd aout från filuran the korthårig



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Skönheten kommer ofta utifrån, så det gör inte så mycket från eller till hur man ser ut, bara man inte blir modell."
Kate, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006