Onsdag

Alltså, ni fattar inte katastrofen med mitt hår!!! JPH säger att håret växer en centimeter på en månad. Det innebär att när det blir höst och vinter så kommer jag aldrig att kunna ta av mig mössan! Härreguuuud alltså!!! Va faan har jag gjort!!!

Och hur ska jag kunna åka hoj???? Det ser inte klokt ut med flätor till lugg!!! Luggen kommer väl bli helt ännu värre i hjälmen också. Jag dööööööör!!!!!!!!!!

Förlåt att jag är lite enkelspårig. Men det är hemskt! Jag tror jag måste ringa Missan och be om akuthjälp!

Igår skickade jag luggbilder till MrT, han sa att det inte var så farligt och att jag ser ut som Ronja Rövardotter. Jag vill väl inte se ut som Ronja heller!!! Precis när han fått bilderna och ringde upp för att säga att jag ser ut som Ronja så hade jag letat efter bilder på mig själv från förr i tiden. Jag har ju faktiskt haft lugg förut i mitt liv, även om det är lääänge sen. Tänkte att jag skulle titta om det såg ut som det gjorde då liksom. Tyvärr så hittade jag bilder på Majsan då och jag grinade hur mycket som helst när han ringde.

MrT trodde att jag skulle deppa järnet och bara gråta över min lugg och Majsan och annat, så var det ju inte, det bara råkade ligga Majsanbilder när jag letade ju. Jag har en enorm ordning på mina foton, NOT!!!

Idag ska jag försöka byta lås här. Jag har insett att jag behöver tre nycklar till mitt överlås, det har jag insett sedan flera år tillbaka men MisterMinut kan av nån jäkla anledning inte göra en nyckel till mitt lås, jag har varit där tio gånger minst och till och med haft med låset och ändå så kan dom inte göra en nyckel!

Just nu så har jag bara extranycklar här hos mig själv. Det är nog bra att ha på ett annat ställe också, typ Mamma, syrran eller MrT. Av en händelse så har min syrra ett extra överlås med tre nycklar till. Vi ska prova om det passar. Syrran ska låna en resväska av mig och då när hon ska hämta den så tar hon med sig lås och yxa. Yxa om inte låset passar. Låter helt livsfarligt, håll tummarna för att det passar utan yxning!

Fast, det kanske inte är så bra att ha nycklarna hos Mamma trots allt. Eftersom jag inte behövt utnyttja extranyckel nånsin i hela mitt liv så kan jag ge mig på att när jag en gång behöver extranyckel så är Mamma på landet och extranyckeln i hennes kassaskåp hemma och kassaskåpsnyckeln med henne på landet.

MrT, killen med fast anställning, har ingen semester iår eftersom han har nyss fått jobbet. Han kommer alltså vara hemma, får nog höra med honom om han kan tänka sig att vara extranyckelvakt till mina nycklar.

Det är jättebra att jag planerar vart jag ska göra av extranycklarna innan jag ens vet om låset passar!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man gifter sig måste det vara för att man älskar någon mera än sig själv. Det tror jag inte blir så lätt."
Ellen, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006