Måndag

Idag tänkte jag bara ta det lugners. Det gick bra med det lugna enda till jag började kolla lite vad jag ska packa inför landetresan, upptäckte att ungefär alla kläder jag tänkt ha med mig låg i smutstvätten

Det var bara att köra igång tvättmaskinen och sen hoppas på att allt hinner torka! Preciiiis vad jag kände för idag!!!!

Vi passar på att lyssna på en till av Norrlands gamla slagdängor:

Britt Damberg sjunger Johan På Snippen Twist:

Av en händelse satt jag och bläddrade bland kanalerna och hittade Räddningspatrullen på ToonDisney. För hur många år sen som helst så fick jag en video av min syrra i julklapp, med just Räddningspatrullen! Mest för att syrran tycker att jag är lite som Pärlan som är med där. Himlars! Det är Pärlans uttryck det!

Ringde MrT nu ikväll. Han var ute och fiskade och hade huuur dålig mottagning som helst. Jag har glömt vad jag ville egentligen men det slutade med att han ska laga mat här imorron. Vi ska ha kokt abborre och gräslökssås! Eftersom jag inte kan göra sås så måste jag ha hjälp när jag vill äta sånt.

Jag fick fasen ringa tre gånger och alla gånger bröts det på grund av dålig mottagning så sista samtalet sa jag bara att jag inte ville prata med honom mera.

Han var lite orolig för att han kanske inte skulle få några abbisar! Som tur var kunda jag lugna honom med att jag faktiskt har lite abbisar i frysen. Ringde Mamma för att höra hur länge abborrar håller sig i frysen och hon sa att det inte var nån fara med det. Frågade om det fanns potatis kvar men det fanns det inte, härreguuud, måste jag gå och köpa potatis



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det svåraste med äktenskapet är kanske att man har så mycket med varandra att göra."
Gabriel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006