Tisdag

Tänk vilken tur att jag inte alls är förvirrad!!!!

Idag skulle S-J ta hem klumpar som jag ska sätta på en sladd från datorn till recievern för att det inte ska brumma i surroundljudet när jag har ljud från datorn. Så långt allt väl.

Var hos Mamma idag och åkte till sopen med lite trädgårdsavfall. Flyttade runt saker i bilarna. Har utrustat Mammas bil med nödvändigheter nu! Eltejp, telefonladdare, förgrening till cigguttaget, kylväskasladd och fartkameravarnare, sånt där som man bara MÅSTE ha! Det var hur varmt som helst i bilarna. När jag så småningom kom hem så tog jag en cigg på balkongen, det var jättevarmt och soligt där. Utan att tänka mig för så sopade jag i mig en öl Hade inte en tanke på att jag skulle köra bil till S-J senare just då.

Som tur var så skulle jag och MrT äta middag tillsammans så han kunde köra mig till S-J. Det blev en sen middag för MrT skulle sova efter jobbet. Jag var sååå hungrig!!!! Salt var slut, hur fasen lagar man mat utan salt liksom??? Hur som helst så blev det jättegott!!!

Det jag fick handla var mjölk, gräslök och potatis. Det märktes när jag åt att det var köppotatis för jag lämnade hälften. Vad åt vi då? Jo, det blev kokt abborre och sik, kokt potatis och gräslökssås!

Jag har ägnat mig åt att fylla min externa hårddisk med lite film, böcker och musik. Den måste jag ju självklart packa med mig när jag så småningom åker till landet. Den är viktig! Nästan lika viktig som mitt kort till tv-lådan!

Idag har jag också hunnit med att prata med Lina. Det är jättelänge sen vi pratade, jag trodde att hon åkt bort och hon trodde väl att jag åkt bort. Ungefär. Nu var vi båda hemma!

Hennes kille är taxichaffis, han är lite trött på det för det är så jobbigt. Så nu funderar han på att köpa en krog istället Som att det skulle vara mindre jobbigt liksom!

Jag tycker helt klart att det skulle vara trevligt om dom köper en krog. Den krogen de är spekulanter på ligger ganska så nära där jag bor så att mitt gå-på-krogen-konto kommer säkert att öka kraftigt om de blir krogägare!

Gyyd alltså! Jag har hunnit mycket idag. LW har spått mig. Hon förutsåg att jag kommer bli lagom lycklig och lagom rik i mitt liv och det låter ju väldans positivt! Även kärleken skulle gå bra. Spådomarna är helt vetenskapligt utförda och kommer självklart att stämma till 110%!!!

Såhär sa LW:
Jag ser här att du redan har kärleken mitt framför dig, men att din blick grusas av fördomar. Kanske är det en person du aldrig sett åt, kanske är det någon du har en förutfattad mening om? Din kärlek kommer att uppenbara sig när du som allra bäst behöver det.

Tänk om det stämmer va!!! MrT uppenbarar sig när han verkligen behövs!! Det har aldrig hänt förut!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Alla tanter kan föda barn, bara de har en kropp och en fördel."
August, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006