Söndag

Idag trodde vi att det skulle bli inomhusaktiviteter eftersom det regnade lite. Regnet orkade knappt blöta ner backen så det blev uteaktiviteter i allafall. Trädgårdsskötsel stod på programmet.

Igår flyttade vi på vårt badrum. Vi har badrum bestående av två bänkar, golv och hinkar och en vattenkanna, allt ute såklart. Att vi flyttade det var för att vi skulle klippa gräset under. Där blev det klippt eftersom regnet slutade. Jag skulle köra trimmern närmast väggen. När syrran och jag var här så körde hon trimmern och snöret i den tog slut. Syrran försökte sig på att sätta i mera snöre men lyckades inte. Nu förstår jag varför, snöret var bara upplindat runt själva den grejen som håller snöret. Jag, som varit på kurs hos trimmersäljaren, fick till nytt snöre och det gick att köra den igen.

Vi passade på att köra ner en av buskarna på gården, det gick att få ner den med gräsklipparen. Förutom busken som jämnades med marken så klippte jag runt alla andra stora buskar. Av den aktiviteten fick jag en hel del insektsbett, buskarna är så stora att hela gräsklipparen åker in under.

Som upplysning kan jag berätta att gräsmattan är fortfarande inte färdigklippt. Ni som varit här eller sett kort härifrån vet ju hur enormt mycket gräsmatta det är, ni andra får försöka tänka er. Dessutom så utökade vi gräsmattan med ungefär en fotbollsplan sist vi var här. Härreguuud vad gräs liksom!!!

Idag ska vi ha pyttipanna till middag. Så förutom trädgårdsarbetet så har jag skurit potatis och morötter i småtärningar. Mamma ska göra sås så att vi får nästan gräddstuvad pytt! Gottigt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Bebisar föds på polikliniken eller på något annat religionssjukhus. Det är jungfrun som föder så de inte daskar rätt ner i golvet."
Anisa, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006