Lördag

Idag har jag klippt gräs i fyra timmar och är ändå inte klar!!! Åkgräsklippare och ändå hälften kvar!!!

Melodikrysset imorse höll på att gå helt galet! Två ord som inte gick att få ut, eller egentligen bara ett men Mamma blev lite osäker på sitt svar när det blev så konstigt på sista ordet. Som tur var så hade Blomman svar på det som vi saknade! Tack Blomman

Efter krysset så ringde syrran. Hon är nu äntligen på svensk mark igen efter en mycket varmfuktig vecka på Kreta. Det är ju cirkus på hennes jobb om ändrade scheman och massa annat och personal och chef har väl inte världens bästa relation. Gissa en gång vem hon träffade på flygplatsen nere i Grekland??? Men självklart så lyckas hon träffa sin puckochef där!!! Det är ju inte sant liksom!!! Som tur var behövde hon inte dela flygplan med chefkärringen!

Vi hade en underbar middag idag! Ugnsgrejade rotfrukter och potatis, baconlindade kycklingspett, tzatziki och sallad! Efter middagen så började jag fundera på när Hammarby spelar sin nästa match. Hammarbyfotbolls hemsida är väääldigt seg när man sitter på modem så jag ringde MrT för att höra.

MrT hade precis kommit hem från Åland! Jag visste inte ens att han skulle åka och det visste han själv inte heller förräns det var dags att åka. Han åkte med jobbargrannen och två till. Han hade funderat på om han var som dom när han var ung. Jag sa direkt att han hade varit värre MrT höll inte med. Hur som helst så kändes det bra att han själv har lugnat ner sig lite.

När han hade kommit hem så hade bara två katter varit hemma, han har ju tre. Jag trodde genast att Apache hade ramlat ut genom fönstret som förra året. Det hade han inte, det var Tyson som var borta! Tyson som är så snäll och lugnast av kissarna. MrT hade hittat stackars Tyson efter ett tag, instängd i linneskåpet!!! Där hade lilla Tyson legat sen MrT åkte iväg igår. Men stackarn!

MrT hade haft mage att skälla på Tyson också!!! Varför liksom??? MrT vet att Tyson gillar linneskåpet och då måste han ju fasen kolla så att han inte blivit instängd!!

Nu ska jag snart se tv! Orkar inte något annat efter denna måltid tror jag!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror inte att jag ska använda p-piller. Det är liksom inte så viktigt eftersom jag inte ska ha något med pojkar att göra."
Kate, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006