Tisdag

MaPas bröllopsdag idag! Det firades med en omelett på rester.

Egentligen hade jag och syrran tänkt att köpa en grill till Mamma och hade bröllopsdagen som anledning till det. Den idén var bra ända tills vi kom på att Mamma inte skulle vara hemma då. Och syrran och Izas matte passade på att åka till Åland idag också.

Alltså, min syrra är ju rätt knäpp emellanåt. Först så ringde hon och frågade vad jag gör imorron vid 12-tiden, då har de bestämt att de ska vara med på musiktävlingen som är på båten. Resan de är på nu vann de förra kryssningen när de deltog i samma tävling. Jag sa ärligt att jag inte vet vad jag gör då. Det jag vet är att bönderna kommer och hämtar oss och att vi ska till hemligt fikamål.

Lite senare på dagen så kommer ett sms från syrran:

Är på båten. Man får välja låt, lägga i en hink, vi valde Torsten, dom drog den. Kunde inte spela den, men med micken mot telefonen gick det bra. Tror att vi vinner en resa på den.

Har inte fått veta om det blev vinst ännu, men Torsten är alltså låten som ligger på startsidan nere till höger. Helt galen låt som av en händelse följt med oss i ungefär 20 år. Syrran har den som ringsignal på mobilen.

Har även försökt att kontakta MrT via sms, det har gått mindre bra. Inget svar där inte, måste nog ringa och fråga om han inte har lärt sig hur man smsar med nya telefonen.

Det har regnat idag också, jag börjar tröttna på regnet nu Inneaktiviteterna idag bestod av att jag kom på att jag skulle göra ett par torgisar till Mamma eftersom hon glömt sina hemma. Jag har varken garn eller stickor med mig men det har Mamma så jag lånade stickor och började. Härreguuud alltså!!!! Vilken cirkus. Smalare stickor än vad jag är van vid och betydligt tunnare garn och inget mönster!!!

Får se när jag hinner klart, än så länge så ser det, peppar, peppar, ganska bra ut. Så nu hoppas jag att det blir "torgisar - summer edition" till lilla Mammsen!

Just det, jag har ju glömt att berätta om min lugg. Jag kommer ganska bra överens med den nu. Fast det här med lugg är nåt våldsamt opraktiskt när man är här. Det är klämma eller snusnäsduk som gäller för att den inte ska vara i vägen. Det blir mer och mer snusnäsduk och det beror inte på luggen mest utan på min hemska utväxt! Jag lääängtar hem så jag kan färga håret!!!!

Kan upplysa om att det inte bara är för hårfärgningen jag längtar hem, tänk om MrT kunde läsa sina sms nångång



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man får en god uppfostran blir man snäll. Om man får en dålig uppfostran har man kul."
Tony, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006