Fredag

Känns lite bättre idag! Äntligen liksom!

För nån dag sen så fick jag två räkningar från försäkringsbolaget där jag har bil och hoj försäkrade. Trafikpremieskatt hette det och skulle betalas till ett konstigt pg-nummer. Jag blev lite konfunderad och ringde och frågade vad det var och fick veta att det inte var något bedrägeri. Passade på att fråga när mina vanliga försäkringspremier blir utskickade och på hur mycket räkningarna kommer vara. Först så säger tjejen att bilförsäkringen ska vara 3600 och jag håller på att svimma. Jag har ju bara trafikförsäkring på Cajan. Sen säger hon att hon ser att jag har ändrat och att räkningen som kommer hamnar på 1400. Kändes direkt mycket bättre!

Övergick till att fråga om hojen. Lite lätt nervös för att få svaret, jag har räknat med 12000 eftersom trafikförsäkringen ska gå upp 30%. Får svaret att den kostar 7000! Men alltså!!! Fattar ni??? Jag sparade 5k sådär bara!!!

Nu är det bara att invänta räkningarna och hoppas att lilla kundtjänsttjejen hade rätt!!!

Nu blir alltså fordonskostnaden på både bil och hoj samma som jag trodde att bara hojförsäkringen skulle vara!!! Det är förjäkligt att stålars har sån väldig betydelse i samhället, tänk vad mycket oro jag skulle slippa om jag inte behövde oroa mig för att pengarna ska räcka varje månad.

Eftersom jag inte mått så bra senaste dagarna så ringde jag runt till berörda och berättade att jag faktiskt är lite lycklig idag. Jag måste ju upplysa om när jag mår bra och inte bara om när allt är piss.

Fick mail idag angående den stundande kinamiddagen. Just denna helgen så kommer hans sambos mamma och hälsar på för andra gången på 9 år. Men vaaaaaaarför???? Ringde syrran och hon bara skrattade och sa att han kanske inte ville ha sväris där samtidigt som vi ska leka BluesBrothers. Jag har fortfarande inte lärt mig syrrans nya schema men som läget är nu så siktar vi på sista helgen i augusti och hoppas att det då inte ska komma nån sväris på besök.

Istället blir det middag hos syrran idag!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När jag var liten åt jag upp gräset mellan benen på grannen."
Sunniva, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007