Torsdag

Tur att man bara har med landetmöss att göra och inte stadsråttorna!

I tisdags så hade jag en mus i Cajan! Den var inuti nånstans och knaprade och krafsade. Jag slog lite på kofångarna och en livrädd liten mus sprang därifrån. Sen flyttade jag bilen. Cajan stod vid stallhörnet och där kommer jag aldrig mer att parkera!

Mamma har målat golvet och bänkarna till vårt utebadrum. Igår när vi skulle ställa tillbaka alla bänkar och baljor så var det en mus i vattenkannan! Jag hällde ut den och fortsatte bära badrumsattiraljer. När jag sen skulle hämta vattenkannan så var där två möss i den.

Bara för att vi ville titta på mössen mera så la vi en Frolic i en tvålkopp och ställde den utanför där mössen bor. Inte faan fick vi se när mössen tog den men Frolicen försvann. Vi la dit en till och Mamma la dit ett päronskrutt. Det försvann också utan att vi såg till mössen. Idag har vi inte sett till en endaste liten mus och tror nu att Frolic kanske inte är så bra att äta för små möss.

För övrigt så kan jag rapportera att sen jag kom hit till landet så har jag nästan lyckats klippa hela gräsmattan. Vi har ställt ner badstegen i ån och vi har röjt lite på stranden. Finväder och varmt i vattnet har det varit här!

Just det, när jag åkte så passade jag på att bjuda in mig på mat hos JPH. På vägen liksom. Fick inte bara mat utan en IKEA-kasse med tröjor också. Så nu är landet utrustat med cirka en 17 extra t-shirtar om nån behöver. Tack snälla JPH!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är viktigare att ha kontakt med sig själv än att ha kontakt med familjen."
Stina, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007