Onsdag

Igår var det pysselbesök. Jag känner mig lite övergiven. När jag var där sist så sa både pysselkille och läkare att jag skulle höra av mig via mail om jag behövde medusin och om hur det gick med upptrappningen av medusinen. Men tror ni att pysselkillen kollat sin mail över huvud taget???

Som ni kanske märkt med den regelbundna uppdateringen så har jag inte mått helt hundra. Det har inte blivit bättre av att jag inte sovit och heller inte fått sovisar eftersom pysselkillen inte kollat mailen. Han tyckte att jag skulle ha ringt läkaren direkt, dit hade jag ju inget nummer. Då tyckte han att jag skulle ringt växeln, dit hade jag heller inget nummer och hittade det heller inte via Eniro. Tack för en jobbig sommar liksom.

Förutom pysslet så blev det däckbutiken och däckbyte igår. Nu går Cajan helsäkert igen! Och han har dessutom ett reservhjul med luft i!!! Så, alla bilägare, kolla luften i reservhjulet snarast!!!!

Sen så åkte jag hem och tvättade och vilade på soffan. Det var nog det jag behövde eftersom jag sovit så illa senaste tiden. Inget recept på sovisar i brevlådan idag heller, så själva helsovandet får nog vänta ett tag till känns det som.

När jag ändå inte kunnat sova så har jag virkat på en ny filt. Har fått ihop 16 rutor nu. Filten ska bli ungefär lika som den jag gjorde förut och visade bild på, den här har dock lite mer färg. Jaja, ni får väl se när den nån gång blir klar.

Nu virka!!! Nää, jag har ingen virksmiley.....



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden sa man "Jag älskar dig" till folk. Nu behöver man som tur är inte anstränga sig så förfärligt längre. Jag tror det räcker med att man säger "Kom hit!"."
Henrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007