Fredag

Igår så träffade jag syrrans en gammal bekanting på den välsorterade Ica-affären. Hon har hållit på och tankat böcker från mig och inte fått hem hela utan ftp-programmet har strulat. Så nu ska hon försöka igen, min ftp är öppen igen! Välkomna!

Idag har gräsklippning stått på programmet. Syrran och jag drog igång både bensinklippare och elklippare. Jäkla strul med att klippa med elklipparen, måste ju hålla koll på sladden hela tiden. Inte heller är den lika bra som den andra utan rätt svag och måste köras långsamt, nåt som jag verkligen gillar!

Bensinklipparen ville inte starta och syrran höll på att bli galen. En rengörning av tändstiftet gjorde susen och dagen var räddad.

Efter gräsklippningen så åkte vi till den välsorterade Ica-affären och shoppade lite. Massor av kycklingfilé ligger nu i min frys, billiga veckan just för sånt.

Nu ska jag sticka. Ett par torgisar på beställning, en av de bästa beställningar jag har fått faktiskt! Hon som vill ha torgisarna skriver i mailet att hon är matte till Smulan. Smulan är Izas bästis. Jag kunde ordna leverans och sånt via syrran och Izas matte. Jag har aldrig träffat personen men hör om henne ganska ofta av syrran. Självklart blir detta en priobeställning för det roliga mailet!

Skål på er alla, det är trots allt fredag!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Ibland blir jag jättetrött när morfar ska berätta en saga. Han slutar liksom aldrig."
Vanessa, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007