Söndag

Idag har jag lärt mig att göra äggröra!! För första gången i mitt liv har jag vispat ihop denna rätt. Självklart fick jag lite hjälp av syrran med vad som skulle var i och så men jag blev ändå lite imponerad av resultatet. Min första äggröra var helt jättegod!!

Vår dag har mest bestått av lugn. För min egen del så har jag försökt att förbereda mig inför p-sprutan imorron, som att det kan förberedas liksom, jag är väl lika skräckslagen varje gång ungefär.

Jag är helt slut efter senaste dagarnas ryggont. Av nån jäkla dum anledning har jag fått ont i ryggen på samma sätt som jag fick efter att jag krockade med trucken på mitt förra jobb. Krocken skedde för jättemånga år sen och det är väldigt sällan som det gör ont, men nu jäklar gör det ooooooont! Nu försöker jag med värme dygnet runt, fläkt på i mitt rum hela tiden och när jag är utanför mitt rum så har jag en tjock tröja knuten runt midjan. Känner mig som en ledbruten säl ungefär.

I hopp och tro om att ryggontet går bort fort så ska vi imorron åka till sopen, jag ska ta spruta, vi ska shoppa på både matvaruaffär och skoaffär. Allt detta kommer alltså ske med hjälp av vår lånebil. Vi ringde till Isak och frågade om vi fick ha hund i bilen och det fick vi på villkor att hunden bara befinner sig längst bak i bilen. Vart annars skulle Iza sitta liksom??? Jag provade med henne i framsätet på Cajan och det gick inget vidare, hon begrep liksom inte att hon var tvungen att flytta sig när jag skulle växla.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vår granne är en liten kung. Han tror att han äger hela parkeringsplatsen."
Otto, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007