Torsdag

För några veckor sen så berättade MrT hur man ser skillnad på rovdjur och bytesdjur, det har tydligen med ögonen att göra, rovdjur har ögonen riktade framåt och bytesdjur har ögonen på sidan av huvudet för att ha bättre runt-omkring-koll. Syrran och jag har diskuterat detta en hel del och kommit fram till frågan: Är elefanter bytesdjur???

Igår, mitt i Heroes så slog detta mig igen, så jag ringde upp MrT. Han hade varit hos grannen och spelat poker och hade minsann inte tid att prata. Han trodde i allafall att elefanter hade naturliga fiender förutom människan. När andan faller på så måste jag ta reda på hur det egentligen ligger till känns det som.

Jag glömde ju att fråga MrT om han pratat med grannen om det här med mässan. Det vore jädrigt bra att veta hur det blir innan fredag så att man kan betala in i förväg och slippa stå i kö. Jäjä, det är ju en hel dag kvar!

Idag fick jag brev tillbaka om min parkeringsplats. Jag blev, om möjligt, ännu mer förvirrad än tidigare. Avtalet, som jag panik-skrev-på när jag kom hem, kom nu tillbaka tillsammans med en räkning. På räkningen står det att den är för period 2008-04 vilket borde betyda antingen april eller så fjärde kvartalet men sen på specifikationen står det att det är juni det gäller. I min situation så blir sånt här enormt stressande så jag var helt enkelt tvungen att ringa upp och fråga. Det visade sig att allt detta beror på att det ska bli en avgiftshöjning för p-platserna i juni 2008 och en massa juridiska bestämmelser gör att avtal måste sägas upp och sen slutas igen för att det ska vara möjligt. Härreguuud vad struligt, en hel dag blev förstörd för mig bara för det här, att vara sjuk och försöka följa med i vanliga livet är inte det lättaste.

Dagens Mat



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Nyårsafton är en helt vanlig dag. Utom för raketerna som äntligen slipper ut ur sina askar. De spyr av glädje."
Thomas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007