Fredag

The källarförsäkringsärende goes on! Igår fick jag ännu ett brev som var feladresserat gällande detta. Försökte ringa NCC för att fråga vad det var för brev och samtidigt säga att jag är trött på att få post till fel adress. Växeltjejen försökte koppla mig till någon som kunde hjälpa mig under flera minuter och fick till slut tag på en som svarade, han kunde tyvärr inte hjälpa mig utan hade hand om helt andra saker. Den stackars mannen jag pratade med kunde inte ta fram mitt ärende för han hade hand om försäkringar när NCC haft skador, varför blev jag kopplad till en sån när det är jag som haft skadan???

Så idag måste jag försöka ta mig iväg och hämta det där brevet. Ska passa på att kompletteringshandla det jag missade häromdan också, hoppas notan blir lite mindre den här gången.

Igår blev det ingen ordning på nånting, först parkeringsavtalet och sen försäkringsärendet. Frukost klockan efter tolv och ingen lunch och inget mellis. Gissa om min mage uppskattade mig? För säkerhets skull så satt jag och funderade över det här med källarskadan och blev lite halvorolig över vad som finns i brevet. Senare för att kanske kunna styra upp idag så ringde jag MrT för att höra om det blir någon mässa ikväll, han hade ingen koll alls och var så trött att han inte orkade nåt.

Sammanfattning: Jag har nollkoll på denna dagen!

Dagens Mat blev inte så mycket igår.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Nyårsdagen är den första vanliga dagen på det nya året. Då sover alla vuxna och barnen städar upp efter raketerna."
Lars, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007