Lördag

Elefantögonens placering har fått en förklaring!

Ognat har bidragit med följande svar: Elefanten är inget rovdjur, utan måste hålla utkik efter rovdjur. Därav ögonens placering. Även om en vuxen elefant inte behöver vara rädd för ett lejon så kan lejonen anfalla deras ungar och således behöver de kunna se runt om.

Tackar för det Ognat!

Brevet från NCC visade sig vara en betalningspåminnelse. Fakturan är betald och jag skulle bara ringa och berätta det så skulle allt vara lugners sen. Ringde när jag kom hem vid 14-tiden och fick reda på att kontoret var stängt och öppnar på måndag. Härreguuud!!! Nu kommer jag att tänka på det där hela helgen ju. Dumma NCC!

För att inte tänka på NCC så åkte jag till mässan. Massa strul innan vi kom iväg, jag ville ju betala in i förväg så att vi skulle slippa köa men MrT och hans granne tappade bort sina två polers och vips skulle vi åka så det blev ingen inbetalning. Som tur var så var kön kort när vi kom dit!

Väl därinne så såg det ut ungefär som vanligt. Jag har inte varit på porrmässan sen de flyttade ut till Alvik för det känns så himla långt bort. Nu vet jag att det är ganska nära med t-banan, jag har aldrig åkt så långt bort förut, med t-bana alltså. Det som var positivt var att det inte var monter på monter på monter med samma saker utan lite färre och mer olika saker. I och för sig så fick jag leta som en galning innan till slut systersonens flickvän hittade det jag sökte.

Just det, systersonen har klippt sig och igår var första gången jag såg honom efter klippet. Då har han anlagt en frisyr med mycket vax och såg ut som Elvis/RonnyåRagge ungefär. Men, självklart var han mycket snyggare!

Efter mycket spring så fick jag prata med min tatuerare. Jag har en plan om vad jag vill gadda härnäst och ville höra kostnad och hur lång tid det kan tänkas ta och så. Lycka var att han tyckte det var en cool idé och inte lika lyckligt att det skulle kosta dryga 2000:-, kostnade ytterst uppskattad blir säkert dyrare. Så nu ska jag fotografera mitt motiv och skicka till honom så att jag kan få mer precis tid/kostnadsuppgift.

Man kunde utmana en biffig kille på armbrytning och om man vann så fick man en dildo. Verkar inte helt logiskt eftersom det var mest killar som utmanade honom. MrT torskade. Sen skulle vi ha MrTs granne att bryta arm med biffen, grannen är rätt stark, men han velade och velade och sen så vägrade han. Synd, hade varit kul att se.

MrT mötte två tjejer som gick omkring med playboybunnyöron, så gissa om jag fick gå omkring med öron sen resten av kvällen. Men, jag bjöd på det så glatt! Jag och systersonens flickvän hittade en monter med hårförlängning, inte för att jag kände att jag behövde det men i allafall. Där fanns även syntetslingor i starka färger så jag har nu en knallröd liten slinga fastsatt i håret. Den sitter fast med en liten metallplutt, eller liten, ganska stor tycker jag. Så nu undrar jag om extentions sätts fast så också, det måste ju göra ont att ha metallpluttar i hela håret liksom.

Sammanfattning: Det blev en himla kul kväll med mycket skratt!

Idag ska jag byta smycke i naveln, jag köpte ett nytt. För ett tag sen så fastnade jag i i smycket med snöret i byxorna så den mår lite halvkasst så jag kände att jag behövde en vanlig titanring så att det läker ordentligt. Jäjä, kan bli lite pilligt, men det ordnar sig nog!

Dagens Mat



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På tjugondag knut är julen slut. Då är människor ledsna, men grisarna glada för att de har överlevt. Då tvättar de av sig leran de rullat sig i för att gömma sig och kan vara som folk igen."
Sandra, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007