Måndag

Grå, grå, grå och 3,7 grader bakom parabolen.

Idag har jag försökt ringa NCC igen. Som vanligt finns inte någon att prata med och sen fick jag sitta och vänta på ett samtal från någon på NCC som skulle kolla upp betalningen. Fasen alltså, vad praktiskt det hade varit om 1: inbetalningslappen var korrekt ifylld, 2: om betalningen var gjord på Posten så att jag hade ett sånt gult kvitto. Nu är det inte så och det får gå ändå.

Igår så började min sovrumsdator att låta som en mindre fabrik. För att avhjälpa det så dammsög jag den, den blev tyst då men den fungerade inte så bra, den stängde av sig hela tiden. Jobbigt att den tvärdog var tionde minut när jag skulle lyssna på en bok. Nu var inte datorns tvärdöende enda anledningen till att jag inte sov, sen innan helgen har jag haft en finne, modell mindre champinjon, i ena örat, i natt så gjorde den så ont att jag inte kunde sova så det här med att inte kunna lyssna på bok blev enormt frustrerande.

På morronkulan så tänkte jag att jag nog måste dammsuga datorn lite till, nån dammtuss kanske har fastnat på fel ställe eller nåt. Sagt och gjort. Efter denna dammsugningsomgång så började datorn låta igen, men, peppar, peppar, den har gått sen dess! Jäjä, hellre en dator som fungerar än en som är tyst.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Väldigt intelligenta damer har visst gått över till att inte gifta sig."
Elin, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007