Tisdag

Igår såg jag en hyfsad film, första gången på evigheter känns det som, The Contractor med min favoritneger Wesley Snipes. Hoppas att det innebär att jag kommer in i en period av bra filmer nu!

NCC. Jag fick vänta och vänta och vänta på samtal från dom igår. Väntan visade sig vara helt åt helvete förjäves, inte var det nån som ringde därifrån heller! Irriterad som faan ringde jag upp idag igen och fick faktiskt prata med en av de som stod som referenser på betalningspåminnelsen. Den tjejen säger då att betalningen kommit in den 5:e, alltså igår, och att jag nog borde prata med banken om hur dom hanterar mina betalningar. Härreguuud, det första jag sa var att jag inkallat ett ombud för att betala eftersom jag själv var bortrest. Jäjä, nu kan jag i allafall koppla bort just detta med NCC ett tag.

Det som var bäst igår var att jag pratade med Cam, jag känner nämligen världens bästaste Cam! Nu kommer jag inte behöva uppsöka mödravården på lääänge, hon kan fixa så att nån på hennes jobb skriver ut recept på p-spruta till mig. Jag gillar inte mödravården här, dom har alltid så mycket konstiga frågor och tjatar hela tiden om att sprutorna måste tas var 12:e vecka! Min gynekolog har sagt att det värsta som kan hända är att jag får mens eftersom ingen risk för graviditet finns då MrT är steriliserad.

I ett anfall av att vara ekonomisk så köpte jag billig lax, verri bäääd mistejk! Kolla noga på förpackningen när du köper lax, står det chumlax på paketet så är det ingenting att ha oavsett hur billigt det är! På min billiga påse med lax stod chumlax, jag hade inte en aning om vad det var förräns jag provat skiten. Alltså, det ser inte ens ut som lax, vad det smakar som vet jag faktiskt inte riktigt, torrt, grått, tråkigt och ogott. Hädanefter köper jag mycket hellre dyr lax och njuter av min mat! Aldrig mer chumlax!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Politiker är ofta lite lösörade. De lovar mer än de hör."
Isak, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007