Lördag

Izas matte och övrig familj har varit på Thailandsresa ett tag, bland annat därför som jag och syrran hade hund när vi var på landet. Åååå, vet ni? Jag och syrran har fått världens bästaste hårbalsamsprej!! Håret blir nästan bebismjukt, mitt hår alltså!!! För er som inte vet kan jag berätta att mitt hår närmast kan liknas vid hästtagel. Nästa resa blir det nog helt säkerligen en beställning på mera sprej!!

Igår höll jag på att få spelet på min mail. Den bara vägrade att fungera. Så småningom kom jag på att jag skulle ta bort kontot och sen lägga till det, då funkar inte min webadminlogin-sida. Härreguuud alltså! Ringde min isp och mailade till supporten där jag har min hemsida, ingen kunde ge nåt svar. Sen, äntligen, hittade jag att webadminloginen hade flyttat till annan adress och då kunde jag så småningom ta bort kontot och lägga dit det igen och allt fungerade felfritt! Va fasen liksom, kan man inte få ett mail när såna viktiga sidor byter adress?

Sen var det ganska sjukt att både isp och hemsidesupporten säger att jag ska ha smtp från min isp, vilket jag hela tiden haft, plus att min isp säger att jag måste ha en viss inställning i mailprogrammet. Nu dårå, det funkar fint utan den där inställningen som man var tvungen att ha för det skulle funka.

När mailproblemet var löst så gav sig alla familjens flickor ut på shoppingtur! Vi startade lite lätt med att provköra bil, när vi var ut så kände vi att vi faktiskt inte behövde provköra det starkare motoralternativet, 1,4:an gick helt okej! Medans vi var ute och lekte så värderades syrrans bil, hon blev inte helt nöjd med resultatet och bestämde sig för ett pris och så får dom tejk it år liiiv it! Spännande att se hur det blir, jag tror ju faktiskt att syrran köper ny bil.

Efter bilaffären så åkte vi till världens bästa kyl/frys/tvätt/disk-maskins affär. Om ni inte visste det så heter den Stima! Syrran skulle ha kyl, frys, spis och fläkt. Jag och Mamma skulle inte ha nåt. Det hela slutade med att syrran fick nästan exakt det hon ville ha, det som strulade var spiskontakten och volt eller nåt sånt, och jag kom hem med en dammsugare. En sån där käck laddningsbar som bara är handtaget, en orange. Jag återkommer med hur nöjd/onöjd jag blir när den är testad ordentligt!

Jag hade som vanligt inga pengar och inga pengar på kortet heller men Mamma var ju med så jag fick ett snabblån. Mammor är så himla bäst att ha i många situationer.

Till slut var det då äntligen bara Ica kvar och klockan var mitt i fredagsrusningen. Det gick bättre än väntat och jag kom ut i bra skick men något trött. Mamma bjöd på fika och krispig äppelpaj efter all shopping, supermumsigt!!

Efter allt detta var det som tur var bara Idol som väntade! Jag tycker som jag tycker men jag har märkt att det är många tjejer som tycker att Christoffer är jättesöt, så, jag frågade MrTs dotter vad hon tyckte. Dottern är 11 och då tycker man väl att alla killar är snygga, trodde jag. Som tur är så delar jag och dottern åsikt om Christoffer, han är inte speciellt schnygg!

Amanda och Daniel var bra, som vanligt, men disco är nog inte riktigt Daniels rätta element. Men faktiskt att Christoffer gjorde Earth, Wind & Fire riktigt bra och ändå så åkte han ut! Jäjä, nån ska ut varje vecka.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Politiker blir valda utan att de vet det själva, för det är hemligt val."
Marie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007