Söndag

Igår blev en utedag! Jag böt däcken på Mammas bil och tog den med mig hem sen. På hemvägen så tänkte jag att jag tar en tur så att all fukt torkar ut, jösses vad jag fick åka, till slut så ringde jag Mamma och hörde om hon ville åka till IcaMaxi och strosa runt lite. Så, en tur till Maxi var gårdagens höjdpunkt!

Lipgloss, duschcreme, hårinpackning, ravioli och nya plastskålar var det jag fick med mig hem. Faktiskt så var det bara lipglosset som kanske var lite onödigt, men egentligen, kan man ha för många lipglossar hemma?

Efter allt detta så var klockan redan kväll! Jag blev sen redan från morronen, vaknade 10:55 och insåg att jag missat Melodikrysset så jag blev efter redan där. Innan jag började dagen så lyssnade jag på Mellokrysset såklart och fikade, bara för att man försover sig så kan man ju inte hoppa över kryssandet.

När jag kom hem så hade jag egentligen tänkt att prova min nyinköpta dammsugare, men gissa om jag orkade med såna aktiviteter? Klart att jag inte gjorde.

Idag blir det ravioli som söndagsmiddag. När jag kom till Maxi och raviolifyndet igår så hade jag redan tagit fram kycklingfilé, så igår blev det kyckling med cremefraicheguck och tomater till det. Men idag, ravioli, jag har inte ätit det på mååånga år.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På många sätt liknar politiker vanliga människor. Det är för att man inte ska genomskåda dem."
Hilde, 10 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007