Söndag

Det blev cykel igår. Gick riktigt bra trots kylan men då hade jag mössa, halsduk, lurvvantar och dubbla jackor på mig.

Göteborgsgänget hade ringt mig och jag ringde upp direkt när jag såg det, Vippen var inte helt lycklig över att få samtal vid nio på morgonen. Något senare var han dock mer talbar och då pratade jag även med Hinken. Det lät som att det varit en trevlig kväll.

Jag kände att jag verkligen ville elda utomhus. Var hos Madeluttan och hon har en chimney som står ute och jag tyckte det skulle vara så mysigt med en brasa där. Det tyckte nu inte befälhavaren och döpte raskt om mig till Pyrrot.

När elden väl blivit till sig så kläcker syrran den enormt goda idén att vi ska laga mat i chimneyn. Jodå, revbensspjäll blev förkokade och sedan gräddade i folie i chimneyn. Det blev enormt mört och bara föll av benen. Jättegottigt helt enkelt!

Efter maten sitter vi och softar och Madeluttan bjuder på en sång med tillhörande gitarrspel. Av nån anledning så har vi efter den visstunden nu planerat hela min begravning. Inte så att jag kände att jag ville dö utan snarare så att jag faktiskt själv vill gå på min begravning. Vi skrattade så vi tjöt.

Sen så blev det en ny cykeltur och vips var jag hemma igen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tycker jättemycket om min bror och min syster. Jag offrar mig väldigt mycket för dem, även om de inte skänker mig en tanke."
Melvin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007