Lördag

Jag var nog lite i chock igår. Hur faan kunde Daniel åka ut???? Jag blev faktiskt så upprörd att jag brände av mig halva tummen när jag skulle röka efter röstningsresultatet. Idolresultatet hade jag helt klart för mig, igår skulle Andreas åkt hem och så skulle Amanda/Daniel komma tvåa/trea och Marie skulle vinna, nu har jag inte en susning om hur det går. Tänk om Andreas skulle gå och vinna hela skiten.

Som tur var kunde jag ventilera min ångest över Idol med Robban igår och fick en hel del skratt på köpet. Sen upptäckte jag att det var Skenet Bedrar på Tv4+, Hyacinth är ju bara såååå dråplig! Om du inte vet vad det är för serie kan du titta på imdb, jag tror den heter Keeping Up Apperance i original.

Idag har Melodikrysset klarats av, tyckte nog det var ganska så lätt. Har även klarat av samtal från syrran, känner mig lite stolt över att jag sa att nej, jag orkar inte. Madeluttans dotter skulle kasta nån dartturnering och så ville dom att jag skulle dit. När jag inte kom dit så ville dom att jag skulle cykla till Fortet och duscha hos befälhavaren.

Jag som egentligen bara ville vara i Göteborg idag! Jösses vad jag saknar alla som är där och festar ikväll, jag har inte träffat människorna på hundra år känns det som. Eller hundra år, men allafall säkert två-tre år.

Vädret var kallt. Jag insåg att cykling kanske inte skulle vara den optimala sysselsättningen. Efter att ha pratat med syrran blev jag mer eller mindre tvungen att ta cykeln allafall ner till Fortet eftersom syrran också skulle cykla liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I en familj kan man säga precis vad man tycker utan att vara rädd för att någon annan ska tycka likadant."
Håkan, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007