Fredag

Ursäkta att jag inte uppdaterat på flera dagar, jag slutade sova, igen. Inte helslutade men jag har sovit 45 min ungefär tre-fyra gånger per natt, jag är trött. Sen har kroppen inte varit sådär jättehundraprocentig heller, vet inte om det kanske är nån infektion eller så som hämmar kroppen, hoppas verkligen att jag blir tokpigg nu tills imorron i allafall, vi ska ut på stan!

Imorron är det december och då ökar bränderna i våra hem med hur många hundra procent som helst. Igår hade brandförsvaret visning på Medborgarplatsen om hur fort en eld tar sig hemma i ett vanligt rum. Jag kan inte förstå hur detta kan komma upp varje år, lär sig folk aldrig nånting??? Att levande ljus inte ska stå nära en gardin är väl inte så jäkla svårt att förstå, eller?

Oavsett om just du har lärt dig eller inte så kan vi väl alla tänka på detta med levande ljus nu, inte ställa för nära något brännbart!!!! Vad som är brännbart kan jag, efter många besök på sopen, säga är allt utom sten, kakel och metall. I stort sett allt i ett vanligt hem är alltså brännbart!

Ikväll är det Idååål!!! Fast, hur kul är det nu då? Just nu så spelar det ingen roll vem som vinner egentligen. Eller, jo, kanske, Amanda ska väl inte vinna, hon kommer absolut inte kunna göra en såndär idolvinnarskiva. Ironi vore om den stelopererade Andreas skulle gå och vinna, då kan det inte bli nån mer säsong av Idol, det går bara inte. Trots detta så kommer jag säkert att titta på skiten ikväll, jag är sjuk i huvudet totalt liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Syskon är ofta jättefräcka personer som försöker driva med dig."
Henrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007