Lördag

Idag på förmiddagen ringer min Mamma. Hon undrar om jag kommer vara hemma ett tag till, det skulle jag ju, så då säger hon att hon kommer över om ett tag. Det var nästan lite panikstämning här då, över hur det ser ut alltså, men sen tänkte jag att Mamma får stå ut med att det hänger massa tvätt och ligger massa saker på soffbordet.

När Mamma anlände så fick hon en kopp kaffe. Jag fick två hyacinter. Tydligen så börjar kyrkoåret på första advent som är imorron och då tyckte Mamma att man behöver hyacinter. Även min syrra behövde hyacinter och Mamma undrade om jag visste var hon höll hus, jaa, hemma och sover sa jag. Mamma hade missat att syrran jobbar hela helgen.

Alltså, min Mamma är inte nåt jobbig att ha över på kaffe, ändå var jag helt slut efter att hon hade gått. Helt galet! JPH hade som tur var förklaringen: Föräldrar suger energi av en.

Jag känner inte ett dugg för att hålla på att göra mig iordning inför kvällen, känner inte för att göra nåt alls. Men, jag ska ta en dusch och piggna på mig och lite senare blir det ett glas vin. Det ordnar sig nog. Jag ser ju egentligen fram emot att träffa mina två favvishypokondriker!!! Ska ringa syrran lite senare och höra om hon kanske vill skjutsa mig till den ena hypokondrikern!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden slogs männen om tanternas brunst."
Gregor, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007