Torsdag

Idag kommer ljusbärerskan! Bara en dag försent, tänk om hon kunnat komma hit igår så jag kanske sluppit strömavbrottet!!

Igår kom äntligen JPH hem! Han har i en massa dagar kommit bort sig utomlands men är nu alltså äntligen tillbaka!

JPH kom också med glada hejarop angående min dator, hans idé var att jag skulle plocka ut alla saker ur datorn och sen vänta i en timme. Jag gjorde så. Inte faan gick datorn igång för det heller.

Just det, pratade med Norrland från Vietnam igår också! När han var i, jag tror, Egypten så köpte han nåt kul till mig. Jag har fortfarande inte fått den saken. Nu ska han köpa nåt kul till mig även på denna resan. Undrar just när jag får se vad det är. Jag kommer väl få ta storbil när jag ska träffa honom nån gång om tjugo år om jag ska få plats med kul saker han köpt till mig på sina resor.

Idag har jag varit och handlat och sen åkte jag hem till Mamma och virkade lite. Allt gick jättebra, gick snabbt på affären och virkningen gick också bra. Sen åkte jag hem. Då börjar problemen. När jag kommer in på min parkering så står det en okänd bil på min parkeringsplats. Hade det varit parkeringsgrannen så hade jag kunnat ställa mig på dens plats men nu var det en okänd bil. Skickar sms till Vägverket och får ägaruppgifter, ringer JPH och frågar om han kan hitta nummret till ägaren på eniro eller hitta. Numret finns inte nånstans. Jag håller på att börja gråta. JPH kommer med förslaget att ringa parkeringsbolaget, vilka är det då???? Men det satt en skylt vid infarten med deras nummer på så jag ringde dit.

Självklart gick inte det smärtfritt utan det var telefonkö. Satt och väntade länge och väl och får sen prata med en mycket trevlig tjej. Hon tog mina uppgifter och sen skulle jag lägga en lapp med ett nummer på i rutan på bilen, min bil alltså, och ställa mig inom området på ett ställe där jag inte stod så mycket ivägen. Sen bröts samtalet! Jaja, jag hade nog fått veta allt så jag ringde inte upp igen och dessutom så hade jag ju lämnat mitt telefonnummer så att om det var nåt viktigt kunde tjejen ringa upp mig.

Sånt här blir liksom för mycket för mig. Nu kan ju i och för sig inte den som ställde sig på min parkering veta att jag är stresskadad och får magsår på sånt här, men ändå. Helt slut kom jag upp till mig själv och däckade i soffan. Dagens blomma går helt klart till JPH som hjälpte mig med den felparkerade bilen.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus hade ingen plånbok för han hade inga fickor. Bara blöjor hela tiden. Sedan gick det riktigt dåligt."
Kevin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007