Lördag

Jag behövde inte åka hem till T med bilderna igår, istället så mailade jag över fotona. Det hade jag inte en tanke på att jag kunde göra igår, min hjärna går in i tiltläge när det blir för mycket på en gång.

Mera igår. Jag och T hade tänkt ha lite dejt och jag snabbplanerade att jag ville ha kokt abborre och gräslökssås, jag kan inte göra sås så jag tänkte att det blir kanoners att bjuda på när nån som kan det där med redning och grejer kommer på middag. Så, när jag var hemma hos Mamma och virkade så frågade hon om jag ville ha mat, det ville inte jag eftersom jag hade tagit fram fisk hemma så vi fikade istället. När jag kommer hem så märker jag att jag glömt att ta fram abbisarna ur frysen.

Börjar istället då fotografera min router och dator. Precis när jag är klar så ringer T. Det här är alltså på eftermiddagen, ungefär fyra eller så. Då har T kommit på att hans son fyller år! Han skulle iväg och handla present och sen hem till sonen och födelsedagsfika så det blev ingen middag. Vilken tur att jag inte tagit fram fisk!

Lite stolt kände jag mig när MrT handlat en trollerilåda till sonen. Min Pappa var trollkarl och har faktiskt försörjt sig på det också. Sen att hans son behöver all stimulans utanför dataspel är en helt annan sak, jag tycker att jag är beroende av datorn men Ts son är ett mycket svårare fall.

Idag har man varit backup till syrran och Izas matte. De två galningarna är ännu en gång på kryssning som de vunnit på tävlingen på hemvägen. Nu har dom säkert vunnit en resa till eftersom dom har proffshjälp härifrån!

Inte får jag kokt abbis och gräslökssås idag heller för T måste jobba. Jag tycker T är väääldigt tråkig just nu, jobba på en lördag liksom, det kan han väl göra imorron.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På valborgsmässoafton föddes kungen. Det är nästan religiöst, men skillnaden är att det är roligt istället för tråkigt."
Lydia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007