Måndag

Idag har vi varit på Gamla Stans julmarknad på Stortorget. Det var en jäkla massa ungar där, hela skolklasser liksom. Inte direkt min favorit. Som tur var så träffade vi en bekant där som stod och sålde mistlar och kransar och dessutom så bjöd han på glögg! I övrigt så hittade jag inte nånting som jag kände att jag ville köpa så det blev en billig dag.

Igår var jag helt slut och tillbringade hela dagen sovandes eller halvsovandes på soffan. Lördagens aktiviteter var tröttande. Först hem till T och borsta Tyson + skriva ut foton. Sen hem till Mamma med dessa foton. När jag kom hem till Mamma så hade hon besök, som tur var så kände jag också besöket, det var Pappas kontaktperson på sjukhuset nämligen. Så egentligen kom jag helt jättelämpligt med mina foton, kontaktpersonen kommer nämligen norrifrån och har tänkt hälsa på oss på landet i flera år, på vägen liksom. Det var ju bilder från landet som jag skrivit ut.

När besöket åkt iväg så började jag med min virkning. MITT ÖVERKAST ÄR KLAAAAAAAART!!!!!!!!!!

Jag passade även på att besöka Izas familj i lördags. Självklart så hade dom ju vunnit en ny resa!! Både jag och T fick priser för vår eminenta frågesportshjälp. T fick en stor Elkschnaps, flaskan ser ut som en gevärskula, och jag fick en discoabsolut!! Jag fick dessutom middag!

Nu är det tvättning som gäller här. Hur jag ska orka med det vet jag inte riktigt. Jag sov så himla dåligt inatt, jag blir lite stressad när jag har bestämt att göra nåt med Mamma för det känns som att då måste det bli av, det går liksom inte att ombestämma. Blir säkert soffan när tvätten skvalpar runt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mors dag är den enda dagen på året när man måste vara snäll och le mot sin egen mor."
Anna, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2007