Torsdag

Ibland så får man rätt underliga/roliga sms, idag blippade det till från Norrland: hurihelvetemårdu? Skrivet just så också, utan ett endaste mellanslag. Självklart fick svaret gå i samma stil, det vill säga utan mellanslag.

Det är snö i Stockholm idag! Syrran kände att hon inte ville åka och shoppa bara för det så jag försökte få henne att ändra sig. Det var inte svårt som tur var. Iväg till optikern och lämna in glasögonen, det skulle gå att laga och det skulle kosta under en femhundring. Säkert hade det varit billigare att köpa nya bågar men jag vill ju ha mina Boss kvar.

Efter det så åkte vi och tittade på vart nånstans man kan bo här i närheten, jag vill flytta. Det finns en hel del fina ställen men där jag verkligen vill bo så är det apdyrt! Mina krav: balkong, fönster i badrummet, matplats i köket och ej nedre botten. Sen har jag säkert en hel del annat också men det där är huvudkraven.

Sen åkte vi på självscanningsaffären och scannade. Syrran skulle ha lax och potatismos och jag lyxade till mig med korv med bröd och räksallad! När jag lyxade till mig sådär så uppstod ett enormt i-landsproblem, varför är korvbröden i 12-pack och korvarna i 10-pack??



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I kyrkan luktar det Gud."
Tobbe, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008