Onsdag

Jag kan andas!!!

Med att kunna andas så menar jag att jag kan andas genom näsan och samtidigt ha munnen stängd. I och för sig så fungerar bara en näsborre åt gången men det gööör ingenting just nu.

IKEA är ju ett jäkla företag!! Jag har en tvhylla som är i färgen bok som jag tänkte köpa till två delar till, då har IKEA slutat med den i färgen bok!!! Då började jag leta på Blocket efter begagnade hyllor i bokfärg. Inte en enda som var som jag hade tänkt mig, det brukar ju finnas allt på Blocket! Jag fortsätter leta ett litet tag till innan jag ger upp helt.

Ikväll så var det dubbelavsnitt av Heroes! De två sista av säsong 1. När faan kommer säsong 2 på TV4 nu då????? Jag tänker fortfarande vägra att tanka hem, tror jag, det var nära att jag letade reda på säsong 2 direkt när det var slut.

Imorron så hoppas jag på att kunna ta mig iväg till optikern. Mina glasögon har ju varit trasiga sen i juni och jag känner faktiskt att jag saknar att ha dem. Dessutom så har batteriet i min bankdosa börjat säga att det är slut och eftersom optikern även är urmakare så ska jag passa på att köpa nytt batteri också. Håll nu tummarna för att det går att laga mina brillor!!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man går in i ett rum i Sverige och det luktar instängt, då luktar det instängt på ett svenskt sätt."
Alexandra, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008