Torsdag

Jag kom ihåg frimärken!!

Och nu ligger äntligen Marys lurvisar på lådan så om posten sköter sig fint så har hon dom tills imorron. Känns som att jag har varit dålig på det här med leveranstid just i detta fallet.

Idag har jag varit hos optikern också. Hela veckan har jag försökt ringa och fråga vad som sker med mina glasögon, men det har inte varit nån som svarar och inte heller någon telefonsvarare att lämna meddelande på. Som tur var så fanns mina glasögon där när jag kom dit, lagade var de också. Ingen visste vad det skulle kosta, men när jag lämnade in så sa hon som tog emot att det skulle kosta 300:- plus eventuella reservdelar, så det kostade 300. Bra mycket bättre än att behöva köpa nya!!!

Mina konstiga prickar på händer och lår är nu snart ett minne blott. Hela veckan har jag gått och dragit mig för att gå till farbror doktorn och det verkar vara rätt beslut eftersom prickarna nu bleknat och nästan inte syns eller känns. Elizabeth Arden Eight Hour Cream gör underverk! Den jag har just nu är inte originalet utan en kompanjon till den vanliga, lite mindre tub och "flipkork" istället för skruvkork. Nån som fattar vad jag menar? Bild för säkerhets skull, dålig kvalité men jag hoppas att ni ser ändå:

Norrland skickade ett mms med bild av hur det ser ut där uppe, han vet att jag vill ha snö så han var väl tvungen att göra mig lite avis skulle jag tro. Jättefin bild av snötäckt skog.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Afrika är snön svart."
Albert, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008