Tisdag

Lite kul igår att min favvishypokondriker Sajko också hade varit hos tandläkaren. Hur klarar man en sån sak när man är hypokondriker liksom?? Hans tandis hade allafall aldrig klagat på hans piercing i tungan, det gör ju min dårå. Eller klagar, han tycker det är bra om jag tar ut den inför besöken och det är ju inte så jobbigt. Jag berättade för Sajko att min tandis kallar min piercing för bulten, något han fann lite halvvulgärt sådär, tänk om min tandis visste att han bjudit på ett skratt igår och dessutom min lycka.

Som vanligt så kunde jag ju inte hålla mig från att göra något igårkväll. MrT har tappat bort sina hörapparater, igen, och trodde att kanske han tappat dessa i min skohylla. Snäll som jag är så tittade jag i varenda sko igår. Ingen hörapparat upphittades men väl en väska som jag trott varit helt förlorad. Allvarligt, jag har letat flera gånger efter väskan och blivit lika besviken varje gång, var är logiken i att lägga väskan bakom skohyllan liksom???

Fortsatte dagen med att spela in vinyl! Aj lajk vinyl!!! Försökte skicka en låt till JPH, tyckte den var lite aktuell, men det gick inget vidare. Här är i allafall låten: Grattislåt! Sen får JPH tycka att jag är huuuur sen som helst liksom!

Idag har jag äääntligen fått klart Marys lurvsocks!!! Hon har fått vänta, och vänta, och vänta lite till för att sedan vänta. Först så fanns inte garnet i affären, sen när äntligen garnet kom till affären så blev jag sjuk och har så varit alldeles för länge. Nu ligger socksen i kuvert och det är bara det svåra frimärket som fattas, hoppas att jag kan ordna det verri soon!

Efter socksen så fortsatte jag med vinylen. Hittade en skiva med den über superkända gruppen Warriors. Den är från -84 och innehåller alla obligatoriska moment. En ballad, en låt om en tjej, falsett och falsksång. Försöket ska likna någon slags melodiös hårdrock, tror jag, men lyckas inte helt bra. Killarna i bandet är apfula utom en som ser sketabra ut, förmodligen därför som jag köpte skivan. Tuffa kläder i läder och lite krig och indianinspirerat. Alltså, de låter som ett garageband, fast lite sämre, hur i helvete kunde det komma ut en skiva????



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"För att komma till utlandet tar man till vänster vid affären, så kör man rakt fram en bit innan man tar till höger. Då är man i utlandet, men man riskerar att hamna i Norge."
Oscar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008