Lördag

Mjölk och lök kom hem igår, blåsten avtog en stund och ersattes av regn och i regn sitter mössan kvar men inte sminket.

Håret blev färgat samtidigt som det var På Spåret på tv.

Efter det så startade vinylandet!

Steve Stevens Atomic Playboys låg på tallriken och bara för det är så schnyggt fodral så fotade jag fodralet och skickade till Sajko och frågade om han visste vad det var för skiva. Men gissa om han visste! Självklart! Till och med ett meh kom i svaret, som att alla människor känner till den skivan liksom.

Idag skickade jag bild från en annan skiva med samma fråga, svaret kom blixtsnabbt att det minsann var Glory. Vilket var helt jäkla rätt såklart!!! Fortsatte med en bild av Kingdom Come som han också visste direkt! Helt galet ju!!! Trodde bara att det var jag och Misen som kände till Kingdom Come, och JPH som kan all musik i stort sett.

Men sen, då fick jag även Sajko fundersam. Fick förslag på vad det kunde vara men det var fel och jag har fortfarande inte fått något mer svar från honom. Här är omslaget:

Nästan så vi kan ha en tävling! Maila ditt svar till världens bästaste sida, dvs, den här!

Lite senare på kvällen igår ringde Hide och min lånelillebror. Dessa två, och en hel del andra, befann sig på ett grymt hippt ställe som ligger i Näckrosen, värsta innestället liksom. Lite kul att de träffas på ett sånt ställe, det finns ju massor av hak där runtikring Sumpan-trakten. Min lånebror hade försökt ringa mig men då sa hans telefon att numret inte kunde nås, inte så himla konstigt när han hade stoppat in en felaktig siffra i mitt nummer.

Som vanligt så bestämde jag och Hide att vi ska ses. Vi är väldigt duktiga på att halvplanera men vi är betydligt sämre på att genomföra våra halvplaner. Men nån gång så ska vi säkert lyckas träffas över en kopp kaffe eller en öl. Igår lyckades jag även få Hides msnadress så det skulle väl vara själva fasen om vi inte ska lyckas nu! Vi har allafall lyckats msna en del.

Dagens visdomsord: Man saknar inte kon förräns båset är tomt.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Om man väntar på tomten utomlands så får man inte ha brasan tänd. För då blir det kokta fläsket stekt. Det betyder att tomten brinner. Inte alls bra för barnen i den familjen."
Gunni, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008