Söndag

Förutom just omslaget i gårdagens dagbok så tog Sajko alla andra skivomslag jag skickade! Jag var faktiskt tvungen att ringa till MrT och fråga om det gjorde nåt att jag blev lite småkär i Sajko som verkar kunna större delen av mina skivor.

Ofrivillig vinnare blev JPH! Han ville inte ha nåt pris, jag som tänkt att en halsduk var ett utmärkt pris. Rätt svar var Love/Hate om ni inte visste, jag visste ju knappt själv.

Min söta wunderbaum ringde mig igår, hon har tagit körkort!!! Äntligen!!!! Tjockförstå att jag har tjatat på wunderbaumen i 15 år liksom!!!

Idag har det varit en rätt trist dag, grågrågrå som väder plus lite slask. Som tur var så livades dagen upp av Lund som för första gången beställde pizza via nätet och skulle betala med kort. Vilken cirkus liksom! En hel del goda skratt fick vi bägge två och medans vi pratade så hann jag även laga en kökslåda som helt plötsligt tappade bottnen. Lund har även hittat det jag saknar i mitt kök, på Sparköp. Vad är det jag behöver? En sån här: Köksmanick. 950:- kostade en sån kan jag upplysa om. Men, jag fick ju lite annat också, bland annat så köpte jag gardiner till mitt sovrum, en helt ny upplevelse, jag har aldrig köpt gardiner förut.

Lådan som tappade sin botten var min låda där jag har slevar, stekspadar, kavel och sånt så jag passade på att rensa ut lite. Till exempel så kände jag att jag kunde sortera bort Majsans medicinspruta och så kände jag att jag inte behöver ha två halvdecilitersmått utan klarar mig med ett, tror aldrig jag använt något av dessa. Helt tvångsmässigt så sparade jag två spaghettislevar som jag aldrig använt.

Mitt vinylande går vidare i sakta mak. Helt plötsligt så funkar inte kortet, ett sd-kort som jag spelar in på. Skrivskyddat och det går inte att formatera och inte deleta och inte heller går det att byta namn på låtarna som är på det. Det gick allafall att lyssna på låtarna och det var ju bra. Jag kände mig lite halvt förtvivlad över detta, kortet är ett litet ett men precis lagom att spela in en vinylskiva på och sen föra över till datorn. Min räddning denna gången blev Tahoe, som berättade att på hans kort fanns en flärp på sidan som skrivskyddade kortet. Minsann, hade inte jag en sån flärp jag också! Måste ha kommit åt den när jag flyttat kortet fram och tillbaka mellan skivspelaren och datorn. Så, nu går vinylandet vidare igen!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I öknen lever det människor. Solen är väldigt varm. Jorden snurrar för att solen inte ska bli för varm. När den har snurrat åt ett håll tillräckligt länge vänder den, och då blir det vinter."
Niklas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008