Onsdag

Stardust visade sig vara en riktig sagofilm. Häxor, kungar, prinsar, äventyrlig kille, stjärna, kapten och allt fanns liksom med. Spännande även fast man anade hela tiden hur det skulle gå. Helt klart en sötingfilm med en fjolla till kapten som bjöd på en hel del skratt. Kärlek innehöll den också, jag vill också ha kärlek!

Efter Baconpasta-receptet så har jag kommit på att jag tycker synd om två utav mina kamrater. JPH och GB. De två stackarna äter inte lök! Båda tycker nog egentligen att det är gott men gillar inte känslan av att bita i lök. Tur att inte jag är sån, lök är det jag baserar min matlagning på.

Själv så är jag lite lessen över att jag inte tycker om oliver, pepparrot, kapris, kålrot och rött vin. Det är säkert några till grejer men det kommer jag inte på såhär på rak arm. Sen att jag älskar paprika och chili, men inte kan äta det för att jag inte tål det, är en annan sak. Jag börjar nästan ge upp oliver, jag har smakat sååå många gånger men tycker fortfarande inte att det är gott. Men man vet aldrig, senaste åren har jag lärt mig att tycka om sill och kaviar, nåt jag inte gillade förut!

Just det där att bita i vissa ätbara saker kan vara svårt, jag minns en arbetskamrat som inte kunde bita i ett äpple. Hon tyckte om äpplen men kunde inte ta en tugga utan skulle promt ha skurna bitar. Samma sak med banan och päron bland annat. Guuud så jobbigt.

Jag vill kunna äta allt, det finns ju huuuur mycket olika mat som helst!!!

Dagens tips: Sätt upp håret innan du målar naglarna.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I Afrika har de inga husdjur, för de har inga hus. Bara hyddor."
Beata, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008