Tisdag

Jag har väl aldrig gillat det här med att hålla på med gardiner och byta till jul och grejer, nu gillar jag det ännu mindre. Mina gardiner som kom i paketet är nu på plats i både sovrum och kök, tyvärr så måste jag ha sträckt mig eller nåt i samband med denna aktivitet, ont som fasen vid vänstra skulderbladet. Det går inte att andas för djupa andetag för då gör det så förbenat ont, sådär ont så man bara kan skratta och då gör det ännu ondare. Gardiner får 4 tummen ner av 5 möjliga.

Sitta är den sämsta positionen, gå lite lugnt eller ligga är betydligt bättre. Igår såg jag, liggande, en film med min favoritneger Wesley Snipes. Chaos. Riktigt bra faktiskt! Jag började titta på en film som jag inte har hört nåt om, Stardust heter den, jag har inte sett den klart ännu eftersom jag var ju tvungen att avbryta filmtittadet till förmån för CSI NY.

Sen att jag bara knappt halvtittade på CSI är ju en heeeelt annan sak.

Det kliade lite i fingrarna om att jag borde byta till mina nya lakan, tyvärr, eller kanske som tur var, så insåg jag att det inte skulle gå speciellt bra med ett ont gardinskulderblad. Natten tillbringades i vanliga, ej nytvättade, bomullslakan. De nya jag köpte var såna silklakan, kommer väl glida runt som en tvål eftersom det är allt i sånt material, förut har jag bara haft antingen underlakan eller påslakan som varit silkiga.

I vinylandet så hittade jag en skiva med en grupp som kallade sig Black'n'Blue, förmodligen har jag köpt skivan för att Gene Simmons hade producerat den. Min slutsats av detta är att jag upptäckte Kizz före jag hittade till AC/DC. Dessutom så var skivan helt ååååkej faktiskt!!! Och, självklart, visste Sajk vilka det var. Jag hade dessutom köpt två skivor till med gruppen, dock ej proddade av Mr Simmons, men bra ändå!

Idag så vaknade jag precis hur tidigt som helst, halv fem. Eftersom jag var sen i säng igår så blev jag lite trött mitt på dagen och tänkte ta en middagslur, det var bara att glömma direkt, någonstans i huset satte det igång och borrades så hela sängen vibrerade.

Nu väntar jag på att borrarnas arbetsdag ska ta slut så att jag kan lägga mig på soffan och se en film, det är nåt som inte gått att göra under borrandet.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag tror att EU är det största landet utanför Sverige. En del tycker nog att Sverige är ett litet land, men jag tycker att det är tillräckligt stort. Det tar mig en halvtimme att gå til skolan."
Sara, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008