Fredag

Nu börjar jag bli riktigt trött på gardinskulderbladet. Nu har det varit fint väder med sol och jag har så ont så att jag bara kan vara ute och gå i typ tjugo minuter, det är helt sjukt!

Det kanske gör hela min känsla lite värre. Min känsla just nu är: Jag hatar livet, jag hatar förhållanden, jag hatar att aldrig ses, jag hatar att ha ont, jag hatar att inte räcka till, jag hatar att aldrig vara bra nog, jag hatar att inte vara viktig, jag hatar att vara jag...

Mitt mående gör också att jag istället för att ringa värden och säga att min toastol läcker så har jag ställt en hink under röret där det droppar. Det droppar alltså rent vatten och inte skit. Får väl se när jag orkar ringa, förmodligen när det blir jobbigt att tömma hinken.

Karriärplanerna inbegriper just nu mest konstnärliga yrken. Glasblåsare, silver/guldsmed, krukmakare. Sen så skulle jag nog vilja bli lite elektriker också, mina skapelser skulle bli om möjligt ännu bättre med lite lyse i. Inget utav dessa yrken har jag provat på, så det kan ju bli värsta nerköpet. Vad säger nu F-kassan om det? Det känns ju som att man måste dö för att kunna tjäna pengar på konstnärsyrken.

Igår skulle jag skapa lite mysstämning här hemma för mig själv, det var ju ingen annan som gjorde det. Skulle tända sån där lykta som man häller olja i och ett ljus som värmer under. Mina flaskor med sån aromaolja brukar ha en kork som gör att det droppar ut, i flaskan med jordgubbsolja fanns ingen sån så det rann ut massor med olja. Resultatet: Morronrocken i tvättmaskinen, extremt jordgubbsluktigt i hela lägenheten, hela laptopen doftar jordgubb.

Jag älskar jordgubbar!!! Men denna nästan kvävande doften orsakade faktiskt lite lätt huvudvärk. Bara det inte innebär att jag inte tycker om jordgubbar längre.

Dagens tips: Ställ inte blodapelsiner nära spisen när mat ska lagas.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I USA har de skickat väldigt många män till månen. De borde skicka flera. Kanske allihopa."
Moa, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008