Lördag

Ännu en Melodifestival-lördag! Mina favvisar denna veckan, olyssnat, är Bananflugorna!!!

Igår så fastnade jag i en bok igen. Den Vita Massajen. Riktigt bra och sån så att man inte vill lägga ifrån sig utan vill veta hur det ska gå. Bara för denna bok så missade jag samtal från Lund.

Att jag missade Lund gick ju lätt att åtgärda genom att ringa upp henne. När jag ringde henne höll hon på att lasta ur barnen ur bilen så hon skulle ringa upp när det var avklarat. Sen när Lund ringde upp fick hon följa med mig på affären eftersom det var där jag befann mig när hon ringde. Det är ju lite sådär halvpinsamt att gå runt i affären och prata i telefon tycker jag, speciellt som igår när jag pratade i headset, jag tycker folk tittar så misstänksamt på en.

När jag sedan kom hem efter handlingen så hade jag bestämt att inte fastna i boken direkt, så jag skulle se en film. Då har hela datorn låst sig och säger att jag kan ha råkat ut för en programvaruförfalskning. Jag, liksom. Nänä, det gick jag inte med på! Det går att trycka lös senare om man väntar i 5 sekunder, men det orkar man ju inte, så jag löste det på en gång istället.

Syrran och Madeluttan satt ute på landet igår och hade inga pengar på kontantkorten så jag fick rycka in som akuttankare-av-kontantkort! 50 spänn var skulle dom ha och fick det också. Just när dom hörde av sig med det där så satt jag och betalade mina räkningar. Banken fick mååånga påhälsningar av mig igår.

Igår märkte jag att jag inte hade köttfärs hemma så jag fick ringa köttakuten, Mamma alltså, så jag har varit där och hämtat både tinat och fryst kött och köttfärs idag, fika fick jag också. Nu blir det storkok köttfärssås!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I USA måste du betala frör att bli sjuk."
Markus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008