Lördag

Igår hade jag bestämt att jag skulle se på Så Ska Det Låta. Slocknade i soffan och vaknade 20:57, programmet började 20:00. Det är ju så jävla typiskt!!! Till råga på allt så vaknade jag upp med en grönjävlig huvudvärk. Enda positiva med det var att jag kände att jag gjorde rätt som stannade hemma istället för att följa med tjejerna ut på stan.

Senare på kvällen så kommer Lund med ett underbart tips. Det går att se Så Ska Det Låta på svt.se säger hon, woohoo, jag fick se det jag tänkt till slut!!! Mina grannar var nog inte lika glada som jag åt upptäckten, jag har ju ljudet från datorn ut i surrounden. Tur det är helg allafall!

Sen kunde ju inte jag sova! Msnade lite med Plums och sen vinylade jag till klockan var alldeles för mycket. Hur jag ska orka med kvällen har jag inte riktigt kommit på ännu.

Syrran och jag har bestämt sen länge att vi ska gå och titta på systersonen + band ikväll. Inte ens det känns lockande. Men, jag hoppas stenhårt på att den känslan går över.

Just det, syrran vill dementera uppgifter här i dagboken. Nämligen att hon inte är ett totalt rikspucko när det gäller datorer och teknik. Hon visste faktiskt att hennes lill-stereo tog mp3-skivor, se 23:e februari. Det var bara just dvd-spelaren hon var osäker på, men va faan, jag hade ju ingen aning om bilstereon så det jämnar ju ut sig.

Dagens i-landsproblem: Det är så jäkla svårt att vika ihop silklakan!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag har en kompis som är muslim och han kommer till samma himmel som jag. Men där bor vi i olika hus en bit från varandra, så att Gud ska veta vem som trodde på vad."
Theodor, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008